Badholken

Med inspiration från höllviken

"I fascinationen över det rika fågelliv som finns i vår närmiljö, närheten till havet, stranden lugnet och badhytterna som slingrar sig längst de vackra sandstränderna föddes idén om Badholken."

Annika Viiask - Grundare Badholken

Välkommen till Badholken

I fascinationen över det rika fågelliv som finns i vår närmiljö, närheten till havet, stranden, lugnet och badhytterna som slingrar sig längst de vackra sandstränderna föddes idèn om Badholken. 

Badholken är en svensk kvalitetsprodukt med unik design. Badholken kombinerar funktion med design genom att ge våra fåglar ett tryggt boende i unik utformning. 

Badholken

Vi värnar om det lokala

Badholken är tillverkad av svensk björkplywood. Badholkens delar sågas ut av ett snickeri utanför Höllviken. All montering sker för hand i snickeriet. Badholken kan beställas omålad. Du kan själv välja om du antingen vill måla den eller lacka den. Du kan även beställa din Badholk målad. Badholken målas för hand i liknande kulörer som de badhytter som pryder våra stränder. 

Varför badholken?

Badholken är så mycket mer än bara en fågelholk. Det är en funktionell och trivsam bostad för småfåglar av alla sorter. Dessutom är holken skapad för att likna Höllvikens badhytter i form, utseende och även skala. Badholken är en fin souvenir och ett minne från din semestervistelse. Badholken är också en perfekt present att ge bort eller vill ge något lite extra till dina arbetskollegor.

Värna om fågellivet

Bidrar till att värna om fågellivet i din närhet, en god gärning i ett snyggt format!

En del av Höllviken

Badholken är en skalenlig kopia av de badhytter man finner längs Kämpingestranden. Ett perfekt minne att ta med sig hem från semesterresan.

Biologisk mångfald

Det råder bostadsbrist även för våra fåglar. Med en badholk kommer du sannolikt snart att få häckande fåglar som äter upp till 15 000 insekter per kull ungar.

Svensk kvalitetsprodukt

Badholken är tillverkad av svensk björk. All tillverkning och produktion sker i Sverige. Badholken är en svensk kvalitetsprodukt.

Vår vision

Badholken värnar om det lokala och ska skapa glädje och nytta i ett hållbart samhälle.

Följ oss!

Gå med i vårt nyhetsbrev

Häng med bakom kulisserna och få tillgång till alla våra uppdateringar och nyheter först!